IT Manager m/v
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je functie Zorg jij ervoor dat Imelda vzw voorop blijft lopen op het vlak van ICT én al haar systemen optimaal beschikbaar zijn voor onze medewerkers, artsen en patiënten?

Doe jij dit door eigen initiatieven en wensen uit de organisatie om te zetten in de juiste acties en planning voor jouw team een 20 tal doorwinterde IT professionals?

Weet jij van aanpakken en weet je deze mentaliteit uit te dragen binnen je team? Dan zijn wij naar jou op zoek. Je doet voorstellen naar het directiecomité voor een innovatief en veilig ICT beleid, zowel op het vlak van hardware als software.

Je verzamelt de actuele en toekomstige noden van de verschillende belanghebbenden in het ziekenhuis (departementen, medische specialismen, artsenkorps) en je bepaalt prioriteiten.

Dit doe je in constructief overleg met de interne stakeholders. Het opstellen van de IT begroting en het bewaken van een constant evenwicht tussen het budget en de interne noden bieden jou een stevige uitdaging.

Je bouwt verder aan en verbetert de IT Project management aanpak om nieuwe IT projecten te kunnen realiseren, en lopende projecten binnen tijdig af te ronden.

Je bouwt een efficiënte en effectieve IT architectuur uit, met aandacht voor performantie en ICT security. Jouw organisatorisch talent zorgt mee voor een kwalitatieve IT dienstverlening naar de gebruikers.

Je slaagt erin om de behoeften uit de zorg te vertalen naar ICT oplossingen, die je ontwikkelt, implementeert en opvolgt.

Je bent de motor en bezieler van een continu proces van verbetering en optimalisering. Je vernieuwende visie stimuleert en motiveert je team om verdere professionalisering en digitalisering van ons IT landschap te realiseren.

Jouw gestructureerde aanpak, enthousiasme en leiderschap zorgt ervoor dat de organisatie optimaal kan werken met en dankzij de ICT-middelen, niet enkel nu, maar ook op de langere termijn.

Je bent communicatief, je zorgt voor een vlotte informatiedoorstroming en vertegenwoordigt het ziekenhuis intern en extern op vlak van IT.

Rapporteren doe je aan de algemeen directeur. Wie ben jij? Je bent in het bezit van een masterdiploma en hebt minimum 5 jaar ervaring als ICT leidinggevende.

Je hebt een visie op het totale ICT vak, zowel technische infrastructuur als projectgericht applicatiebeheer en procesmanagement.

Je volgt de ICT wereld op de voet, op zoek naar haalbare alternatieven en opportuniteiten. Je bent een sterke people manager die anderen weet te overtuigen en te enthousiasmeren.

Je bent empathisch, werkt teamgericht aan duidelijke prioriteiten en bereikt met en dankzij je team concrete resultaten.

Met je klare en down-to-earth kijk kom je sociaal en communicatief sterk uit de hoek. Organiseren, structuur zoeken en bouwen, en projecten managen heb je nu eenmaal duidelijk in de vingers.

Je houdt ervan initiatief te nemen, stelt de juiste prioriteiten, overlegt en werkt graag samen met het team. Kennis van of ervaring in de ziekenhuiswereld of zorgsector zet jou op de eerste rij.

Wat maakt Imeldaziekenhuis aantrekkelijk? Hier adem je natuur én gemoedelijkheid. Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat.

Waar we hartelijk met elkaar en de patiënten omgaan. Waar we innovatieve technieken en werkmethoden toepassen. Waar we een flexibele structuur hebben om snel te schakelen.

En jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. Organiseren, structuur zoeken en bouwen, en projecten managen heb je nu eenmaal duidelijk in de vingers.

Je houdt ervan initiatief te nemen, stelt de juiste prioriteiten, overlegt en werkt graag samen met het team. Kennis van of ervaring in de ziekenhuiswereld of zorgsector zet jou op de eerste rij. Wat hebben we je te bieden?

 • Een voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur,
 • Veelzijdige functie in een stabiele en stimulerende werkomgeving waar een goede werksfeer heerst
 • Mogelijkheid tot het volgen van bijkomende opleidingen
 • Verloningspakket dat er mag zijn : o marktconforme verloning, relevante anciënniteit wordt mee overgenomen. o hospitalisatieverzekering o groepsverzekering o fietsvergoeding of gratis bus- of treinabonnement o personeelstarief in het restaurant
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier