Mechanisch ontwerpingenieur automotive
Whoohoo
Gent, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Als mechanisch ontwerpingenieur sta je in voor het mechanisch ontwerp van de assemblagelijnen. Je wordt daarbij nauw ondersteund door een ervaren mechanisch ontwerpingenieur die jou de kneepjes van het vak leert.

Door de uitdagende projecten kom je ook sterk in aanraking met de automatisatie en robotica van deze lijnen. Verschillende brainstormingsessies met de PLC-programmeurs komt dan ook regelmatig bij deze functie kijken.

Je gaat het volledig mechanische gedeelte van het project gaan behandelen. Je start daarbij door samen te zitten met de verschillende klanten en zowel een technisch als financieel haalbaar project uit te werken.

Zowel het conceptueel ontwerp als de detailtekeningen komen bij jou te liggen. Je behoudt ook steeds nauw contact met de productie, zodat je eventuele feedback kan integreren in jouw toekomstige projecten.

Functie eisen

Wat willen we terugvinden in een mechanisch ontwerpingenieur :

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / mechanische energie / werktuigkunde /
 • Je beschikt reeds over relevante ervaring
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten
 • Je beschikt met voorkeur over ervaring met Inventor
 • Je brengt graag de verschillende technieken samen en combineert dit graag met people management. Je kan dan ook goed communiceren met verschillende partijen en het overzicht over verschillende projecten bewaren.
 • Sporadisch reizen vormt voor jou geen probleem
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen.

  Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier