allround bediende
Randstad
Wielsbeke, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Heb je reeds een aantal jaren ervaring achter de rug binnen een administratieve functie? Ben je daarnaast een vlotte multi-

tasker? Dan ben jij de allround bediende die wij zoeken! Je krijgt een heel gevarieerd takenpakket bij een onderneming gespecialiseerd in platte daken.

Je fungeert als aanspreekpunt voor de afdeling en staat in voor het onthaal. Je plaatst en volgt bestellingen op bij leveranciers.

Daarnaast bied je ondersteuning aan de boekhouding door bv. het controleren van de aankoopfacturen. Daarnaast sta je in voor de administratie van juridische contracten en de nacalculatie van de werven.

Kortom : een zeer veelzijdige functie!

qualification

 • Je beschikt over een bachelordiploma in een administratieve richting of bent gelijkgesteld door ervaring - Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan je goed uitdrukken in het Frans-
 • Werken met cijfers schrikt jou niet af- Je werkt nauwkeurig en beschikt over een echte hands-on mentaliteit We bieden jou een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming.

  Je kan rekenen op een correcte verloning en verscheidene doorgroeimogelijkheden.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier