Mensgerichte apotheek-vervanger voor Goed apotheek Mechelen
Zorg & Farma
Mechelen, Belgium
5 dagen geleden
source : Graduateland

Wij zijn Goed, een nieuwe vennootschap die sinds 1 juli 2019 is opgericht vanuit de Vlaamse CM-ziekenfondsen. Goed is een samenbundeling van organisaties actief in de sectoren hulpmiddelen (thuiszorgwinkels), farma (apotheken) en audiologie (aurilis hoorcentra).

Met een team van ongeveer 1300 medewerkers, verspreid over 3 geografische regio’s, bouwen we verder aan een geïntegreerd aanbod in onze contactpunten waar iedereen welkom is.

Onze voornaamste drijfveer is dat onze klanten beter worden’ en zo goed en lang mogelijk autonoom wonen en leven. Door geïntegreerde, kwalitatieve & verantwoorde dienstverlening en te streven naar een optimaal advies & oplossingen op maat voor al onze klanten (B2C, B2B en B2B2C) kunnen we hiertoe een belangrijke bijdrage leveren.

Heb jij de goesting om aan de slag te gaan in een boeiende job in een warme werkomgeving waarbij een persoonlijke aanpak het verschil maakt?

Wie weet heten we jou dan binnenkort welkom in onze organisatie waar openheid, dienstbaarheid en verbondenheid centraal staan.

Lees dus zeker verder.

Ter ondersteuning van de apotheekteams in de regio Mechelen zoeken we een apotheker-vervanger die onze klanten professioneel willen ondersteunen in hun zorgbehoefte.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als apotheker-vervanger

 • Ondersteun je de apotheker-titularis bij het beheren van de apotheek en ben je mee een vast gezicht voor de klanten.
 • Zorg je niet enkel voor de continuïteit tijdens de afwezigheid van de apotheker-titularis, maar biedt je ook ondersteuning bij de dagelijkse taken binnen de apotheek (bereidingen maken, stockbeheer, controle van voorschriften, stilstaan bij de werking van de apotheek en mogelijke verbeteringen, ).
 • Sta je voor een klantgerichte en kwaliteitsvolle dienstverlening met oog voor farmaceutische zorg. Je levert medicatie immers niet enkel af, maar luistert naar klanten en geeft hen correct advies.
 • Werk je conform de farmaceutische regelgeving en interne afspraken. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en lever je als volwaardig lid van het team een actieve inbreng in het goed functioneren van de apotheek.
 • Als apotheker-vervanger binnen de regio Mechelen zal je ook kennismaken met onze Gezondheidswinkel, een combinatie van De Goed Apotheek en de Thuiszorgwinkel in één.
 • Wat deze twee verbindt, is dat we de gezondheid en het welzijn van onze klanten op de eerste plaats zetten. Hier sta je niet enkel in voor de farmaceutische zorg, verkoop van geneesmiddelen en apotheek gerelateerde producten (conform de wetgeving), maar wordt je ook betrokken bij de adviesverlening, verkoop en het uitlenen van medisch-technische hulpmiddelen en administratie hierrond.

  Uiteraard met ondersteuning van je collega zorgadviseurs en gespecialiseerde zorgverstrekkers zoals de bandagist, mobiliteitsverstrekker, audioloog, stoma-referentieverpleegkundige, enz.

  Je werkt zo ook mee aan de uitstraling van de Gezondheidswinkel.

  Wat verwachten we van jou?

  Je bent

 • in het bezit van een Master diploma Farmaceutisch wetenschappen, beschikt over een RIZIV-nummer en bent ingeschreven in de Orde der Apothekers;
 • aangesproken door de variatie van ingezet te worden in verschillende apotheken;
 • de variatie van ingezet worden in verschillende apotheken in je regio spreekt je erg aan. Je hebt dan ook de flexibiliteit om je vlot te verplaatsen binnen je regio :
 • geinteresseerd in parafarmacie en medisch-technische hulpmiddelen, ter ondersteuning van de Gezondheidswinkel.
 • klantgericht ingesteld en vlot in de omgang;
 • een goede multitasker die accuraat en gestructureerd werkt;
 • aanstekelijk, gedreven en ondernemend;
 • leergierig ingesteld waardoor je jouw productkennis en advies steeds up-to-date houdt en oog hebt voor verbetering;
 • bereid om maandelijks drie zaterdagen te werken, indien mogelijk is dit minder.
 • Je hebt

 • oog voor een goede farmaceutische zorg en adviesverlening en vormt mee het gezicht van de apotheek;
 • commerciële feeling; een grote zelfstandigheid en goede communicatieve vaardigheden;
 • een open mind om te kijken naar totaaloplossingen.
 • Wat kunnen we jou bieden?

  We bieden een gevarieerde en leerrijke functie binnen een aangenaam team en 2 uitdagende en dynamische apotheken. Er worden opleidingen voorzien om je kennis op peil te houden.

  Daarnaast bieden we een stimulerende verloning met diverse sociale voordelen zoals maaltijdcheques, eindejaarspremie, e.

  d. Als vervanger kan je genieten van een voordelige kilometersvergoeding voor de gemaakte verplaatsingen. We bieden een contract van onbepaalde duur en gaan uit van een voltijdse tewerkstelling.

  Interesse?

  Voel je je aangesproken door deze functie? Bezorg ons dan snel jouw motivatiebrief en CV via jobs goed.be. Voor meer informatie over de functie en onze organisatie, kan je contact opnemen met Yuna Van Houwaert (HR Business Partner) via 04 86 31 45 50.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier