operator 2-ploegen
Randstad
Vleteren
6 dagen geleden

job description

Als operator in de productie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de lijn.Dit zijn voornamelijk lijnen waarbij er een aardappelproduct wordt gemaakt.

Je staat in voor het bijregelen van de machine. Bij een foutdetectie grijp je in en zorg je voor een heropstart van de machine.

Je probeert lichte defecten eerst zelf op te lossen.Als je ervaring hebt of in bezit bent van een heftruckattest dan kan je zeker aan de slag voor het halen van de verschillende benodigdheden voor de productie te garanderen.

qualification

 • Je hebt een A2-denkvermogen.- Operator ervaring is een pluspunt.- Je spreekt Frans of Nederlands - Je werkt in een 2-ploegen systeem - Verloning op basis van ervaring startend vanaf €12.00
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier