Commercieel bediende
Accent
Vlaanderen, Brussels
2 dagen geleden
source : Jobat

Als commercieel bediende beantwoord je vragen van klanten (mail, telefoon, toonzaal) en adviseer je hen bij de keuze van natuursteen voor raamdorpels, deuromlijstingen, interieurtoepassingen en andere aanverwante producten.

Je maakt offertes en volgt deze nauwgezet op. De inkomende bestellingen verwerk je tot een productieklaar order. Daarbij zorg je voor de nodige voorbereidingen, plaats je bestellingen bij leveranciers ifv de voorraden en geef je een woordje uitleg aan de medewerkers in het atelier die het order produceren.

Jij volgt (na het doorlopen van een opleiding) het hele proces op van A tot Z op, en staat in voor een vlotte afhandeling van jou klantendossiers.

Om te slagen als commercieel bediende in deze vacature kijken we uit naar iemand die een grote gedrevenheid heeft en zeer communicatief is.

Verder is het van belang dat je vlot kan werken met Excel en een groot logisch redeneervermogen hebt. Jij legt verbanden en linken en snapt de gevolgen van je daden.

Tot slot is een goed cijfermatig inzicht en interesse in het productengamma essentieel om de samenwerking te doen slagen op lange termijn.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier