B2B Sales representative met elektrotechnische affiniteit
Manpower
Hasselt
6 dagen geleden

Job Description

Als sales representative moet je weten wat er zich op de markt afspeelt om een accurate behoefteanalyse te kunnen maken, hierbij is interesse en kennis van cruciaal belang.

Je zal je focussen op het uitbouwen van de portefeuilles van bestaande klanten, het maken van nieuwe klanten en het detecteren van opportuniteiten.

Naast het behalen van persoonlijke doelstellingen draag je bij tot een ideale dienstverlening en denk je innovatief mee aan verbetering.

Client Description

Voor een gerenommeerde elektrotechnische groothandel die oplossingen biedt voor bedrijven en particulieren zijn wij op zoek naar een dynamische sales representative met technische affiniteit om zich te focussen op het uitbouwen van de klantenportefeuilles van business partners in de industriële wereld.

Candidate Profile

Je bent een sales representative met ervaring in de branche. Je hebt interesse in elektrotechnische toepassingen en weet als geen ander hoe je een klantenportefeuille uitbouwt (farming) en nieuwe klanten bindt (hunting).

Het behalen van targets geeft jou energie. Je bent een professional die zich als brand ambassador profileert en als trusted advisor de behoeften van de klant accuraat analyseert.

Client Offer

Naast een uitdagende functie kan je rekenen op een onmiddellijk vaste in dienst name, bedrijfswagen met tankkaart, laptop, gsm, abonnement e.

a. extralegale voordelen. Je komt terecht in een bedrijf dat zich als betrouwbare partner in elektrotechnische toepassingen kwalificeert.

Staat deze job jou op het lijf geschreven of wil je graag meer weten? Stuur een mail naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be of bel ons op het nummer 016 270 333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier