Operator - 2 ploegen / 3 ploegen / nacht - Meulebeke
Synergie s.r.o.
Meulebeke
4 dagen geleden

TWE kent een zeer geautomatiseerd hoogtechnologisch machinepark. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machine.

Je dient met verschillende parameters rekening te houden (temperatuur, snelheid...). Je bewaakt ook voortdurend de kwaliteit van het productieproces aan de hand van verschillende kwaliteitsmetingen.

Nauwkeurigheid is zeer belangrijk. Belangrijk is dat je verantwoordelijkheid opneemt en vooruit denkt.

Naargelang je het productieproces door en door begint te kennen, zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegchef. Als ploegchef ben je dan verantwoordelijk voor de gehele lijn en stuur je de equipe aan.

Indien er zich kleine storingen voordoen, probeer je dit als operator, eventueel in overleg met de ploegchef, zelf op te lossen.

Indien het gaat om een serieuze technische panne verwittig je de technische dienst die vervolgens een diagnose maakt van het probleem dat zich voordoet.

Profiel :

 • Je bent specifiek op zoek naar een job in productie als operator.
 • Fysiek werk schrikt jou niet af.
 • Je hebt oog voor kwaliteit en veiligheid.
 • Je werkt graag in team, maar kan ook zelfstandig werken.
 • Een pluspunt is dat je met de heftruck kunt rijden.
 • Aanbod :

  Je komt terecht in een zeer goed bedrijf.

  Gevarieerde job optie vast met goede verloning.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier