Onderhoudselektricien dagwerk (m/v)
Konvert Interim Waregem
Sint-Eloois-Vijve, BE
5 dagen geleden

Profiel

Een textielbedrijf gelegen in Sint-Eloois-Vijve is op zoek naar een industrieel elektricien die in de weverij zal tewerkgesteld worden.

Als elektricien in de weverij ben je verantwoordelijk voor het op te lossen van elektrische pannes aan de weefgetouwen alsook van het uit te meten van de elektriciteit.

Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Waregem op het nummer 056 / 60.33.03 of per mail : waregem.interim konvert.be

Aanbod

De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten. De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren.

De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en goederen aanleggen.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten.

Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ) De firma biedt jou een functie waar ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid Je mag rekenen op een motiverend loon in een hoogtechnologische omgeving waarin je je kennis en capaciteiten volop kan ontplooien Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract

Vereiste kwalificaties

Je beschikt over een technisch diploma op bachelor niveau of je bent gelijkgesteld door ervaring Je hebt al enige ervaring op het vlak van industriële elektriciteit en mechanica Je bent bereid om te werken in dag

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier