Arbeider renovariewerken (m/v)
Konvert Construct Aalst
Lokeren, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een grote klant van ons te Lokeren zoeken we arbeiders renovatiewerken. Het gaat vooral om het renoveren van bruggen, tunnels en monumenten.

Voornaamste taken : vernieuwen van het wegdek, betonrenovaties, algemene gevelrenovaties, ...

Aanbod

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...). Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.

De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...).

De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones. De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, .

 • aanmaken. Afdichtingen plaatsen : Kunstharsen. Afdichtingen plaatsen : Dakbedekkingselementen. Afdichtingen plaatsen : Dakplaten.
 • Afdichtingen plaatsen : Asfaltbekleding We bieden jou een voltijdse job. Eerst via interim, indien geslaagd, vast in dienst.

  Je zal voorzien worden van de nodige opleidingen. Een mooie verloning volgens de bouw met extra voordelen zoals betaalde mobiliteit, wasvergoeding, ...

  Vereiste kwalificaties

  We zoeken iemand met ervaring in renovatiewerken . Iemand zonder hoogtevrees, een vroege vogel (starten om 6 u schrikt je niet af) en iemand die flexibel is (sporadisch nachtwerk) Je beschikt over een rijbewijs B, C of CE is zeker een pluspunt! Ervaring met het plaatsen van stellingen en het bedienen van een hoogtewerker en een minigraver is wel een must.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier