Accountancy medewerker: young potential
Le Grand & Associates
Gent, BE
18 dagen geleden

Accountancy medewerker : young potential

Voor een kantoor in de regio Gent zijn we op zoek naar een junior dossierbeheerder / young potential ter aanvulling van hun vooruitstrevende omgeving.

Dit sterkgroeiend kantoor staat bekend voor hun technisch sterke dossiers. Op de voorgrond staat een goede work-life balance waar je daarnaast geen kostbare tijd verliest in de file.

Daarnaast heb je ook geen collectief verlof waardoor je hier zelf de vrijheid in hebt!

Wat doe je?

Je bent een bezige bij die goed weg weet met een mix van dossiers. Naast het inboeken en tussentijdse balansen en jaarrekeningen voorbereiden, kun je ook de voorbereiding van fiscale aangiftes onder jouw hoede nemen.

Later het totaalpakket bieden is iets wat grote interesse bij jou opwekt. Met jouw positieve ingesteldheid denk je graag mee met de klant en wil je een nauwe band met hen opbouwen.

Wie ben je?

 • Je beschikt over bachelor of master -diploma
 • Het liefst heb je een ervaring van één à twee jaar achter de rug
 • Iemand die nood heeft aan verantwoordelijkheid en de kans om je eigen ding te doen
 • Je bent sociaal en communicatief
 • Stipt en correct werken staan centraal voor jou
 • Wat krijg je?

  Naast de mogelijkheid op interne en externe opleidingen , mag je je zeker verwachten aan een aanlokkelijk verloning . De goede werksfeer samen met de flexibele omgeving zorgen voor aangenaam werken.

  Daarnaast kun je jouw verlof volledig zelf bepalen!

  Heb je jouw IAB- of BIBF -titel nog niet behaald maar ligt dit in lijn met jouw ambities? Dan krijg je hier de mogelijkheid om dit te bereiken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier