Egov Select - Projectmanager CERT
Egov Select
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

Functie Je beheert complexe projecten inzake cyberveiligheid om de doelstellingen voor elk project te realiseren, rekening houdend met de behoeften van partners en eventuele technologische beperkingen, werkplanning, budgetten enzovoort.

Je speelt een operationele rol in de verschillende projecten, Je stelt lastenboeken, rapporten en PV's op, Je analyseert de beschikbare informatie en vakliteratuur, Je volgt de evoluties op binnen jouw domein op, Je volgt de actualiteit inzake cyberveiligheid op nationaal en internationaal niveau, Je vertaalt de algemene projectplanning naar concrete actieplannen die je daarna implementeert, Je organiseert overlegvergaderingen met de verschillende partners om hun behoeften en vragen in kaart te brengen, Je rapporteert over de vooruitgang van projecten aan de directie, partners en het projectteam zodat zij een globale visie krijgen op de stand van zaken van het project, Je definieert de draagwijdte ('scope') van het project, in overleg met de stakeholders, definieert het budget, het aantal medewerkers die nodig zijn en de nodige middelen, in functie van de doelstellingen van het project, Je volgt de projecten en de werkzaamheden van CERT.

be op Criteria Gedragsgerichte competenties : Je begeleidt interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier, levert hen een persoonlijke dienstverlening en onderhoudt constructieve contacten.

Je beschikt over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op te nemen voor de correctheid van ondernomen acties.

Je legt verbanden tussen verschillende gegevens, genereert alternatieven en trekt sluitende conclusies. Je geeft gericht advies aan anderen en bouwt een relatie op basis van eigen geloofwaardigheid en expertise.

Je stelt proactief objectieven, je tekent nauwgezet actieplannen uit en schakelt daarbij de juiste middelen in, binnen de beschikbare tijd.

Technische competenties : Je beschikt over een grondige kennis van risicoanalyse en risicobeheer. Je beschikt over een goede kennis van informatieveiligheid.

Je beschikt over een basiskennis van het juridisch kader inzake informatie- en cyberveiligheid. Pluspunten : Een goede kennis van projectbeheer methodologieën zoals Prince2, pmbok, SCRUM, Agile.

In het bezit zijn van een certificatie ISO27.00X, CISM of CISSP. Kennis van het Frans en / of het Engels. Company Profile Momenteel werft het federale cyber emergency team (CERT.

be; onder de bevoegdheid van het Center for Cybersecurity Belgium) cybersecurity medewerkers aan; zowel junior profielen ( Cybersecurity analisten) als eerder senior profielen (Cybersecurity Experten).

Bij het CERT gebruik je je IT- en security kennis om het cyber threat landscape op de voet te volgen en om uiteindelijk heel België veiliger te maken.

Je komt in een unieke positie terecht waarbij je in vertrouwen omgaat met gevoelige informatie en helpt bij het behandelen van interessante en niet-

alledaagse incidenten en dreigingen. Je wordt aangemoedigd om je technische kennis op een hoog niveau te houden en krijgt de kans om in binnen-

en buitenland opleidingen en trainingen te volgen. Omwille van de kritieke aard van de opdrachten zijn we vooral op zoek naar integere, leergierige en gemotiveerde kandidaten

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier