Bekister rioleringen (m/v)
Konvert Construct Ieper
Diksmuide, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in regio Diksmuide zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bekister voor de rioleringen. Je maakt en plaatst de bekisting op de werven vooraleer met de overstortpomp aan de slag wordt gegaan.

Aanbod

Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones. Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, .

 • Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren. Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren.
 • Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...). De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, .

 • De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren. De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling.
 • Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens PC Bouw.

  Vereiste kwalificaties

  Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met bouwervaring, bij voorkeur in de bekisting zelf. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio.

  Je werkt 40u per week en overuren zijn eerder uitzonderlijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier