receptionist
Randstad
Mechelen, Antwerpen
4 dagen geleden

job description

Voor het Randstadkantoor in Mechelen zijn wij op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) tijdens de kerstvakantie.Je allerbelangrijkste taak bestaat uit het ontvangen van de bezoekers aan ons kantoor.

Je helpt de sollicitant met de inschrijving of vervolledigen van hun dossier.Je staat tevens in voor vele administratieve taken ( opvolging dossier, scanopdrachten, reservaties, bestellingen, parkeermodules,.

 • Verder sta je ook in voor het telefonisch onthaal.Je bent beschikbaar van 23 / 12 / 2019 tot 03 / 01 / 2020. Je dient 8 dagen te werken om 10 dagen betaald te krijgen (feestdag 25 / 12 en 01 / 01).
 • qualification

  Wij zijn op zoek naar een 'warme & onthalende' persoonJe bent een 'duizendpoot' die aandacht heeft voor bezoekers en de Randstadmedewerker Je combineert graag verschillende taken binnen 1 dagJe bent een multitasker, bent stressbestendig en klantgerichtJe bent flexibel ingesteldIndien deze tewerkstelling positief is, kunnen wij uitkijken naar een aansluitende opdracht bij Randstad, rekening houdend met jou beschikbaarheden tijdens het schooljaar.

  Deze job kan zowel uitgevoerd worden door een student dan door een reguliere werknemer. Aanbod : Je kan rekenen op een marktconform salaris, maaltijdcheques van 8€ per gewerkte dag, een hospitalisatieverzekering (niet voor studenten), verplaatsingsvergoeding en bonus.

  Interesse? Mail je cv en korte motivatie naar kelly.de.smet randstad.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier