Program manager
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Hou je van een mix van strategie en implementatie? Heb je ervaring met programma management en kan je complexe projecten naadloos op elkaar afstemmen?

Dan wacht je bij Colruyt Group een uitdagende taak als programma manager.

Voor de realisatie van zijn strategische doelstellingen voert Colruyt Group meerdere strategische programma’s uit. Als programma manager zorg je samen met je team voor de realisatie van de doelstellingen van jouw programma :

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en de realisatie van de programma-roadmap.
 • Je initieert de nodige projecten en volgt die op via de projectmanagers.
 • Je ziet erop toe dat deze projecten optimaal bijdragen aan een vlotte realisatie van de programmadoelstellingen.
 • Indien nodig stuur je bij door nieuwe initiatieven te nemen.
 • Als programma manager werk je binnen de afdeling Corporate PMO van Colruyt Group. Die coördineert initiatieven rond project-, programma- en portfolio management.

  Corporate PMO ondersteunt de programma- en projectmanagers en geeft via het vakcentrum ook bredere ondersteuning, zowel op het vlak van methodiek (opleiding, tools ) als praktische invulling (coaching, co-delivery, quality assurance ).

  Ervaring en opleiding : Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardige ervaring. Je hebt een 8-tal jaar praktijkervaring in complexe multiprojecten of -programma’s.

  Je bent vertrouwd met change management, ervaring in portfolio-management is een plus.

  Analytisch vermogen : Je vormt snel een geïntegreerd beeld in een complexe omgeving en je geeft makkelijk richting. Je vertaalt een complexe situatie vlot naar een efficiënt en effectief plan van aanpak.

  People management : Je kent het belang van een goed team en stelt dit doelgericht samen. Je bent in staat om enthousiasme te creëren en energie te mobiliseren bij anderen.

  Flexibiliteit en innovatie : Je denkt klantgericht. Je gaat vlot om met onvoorziene omstandigheden en kiest daarbij steeds voor de meest efficiënte aanpak.

  Je durft out of the box’ te denken en staat open voor nieuwe ideeën of concepten.

  Talenkennis : Je bent tweetalig (Nederlands / Engels). Frans is een pluspunt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier