PROJECTLEIDER HOUT
Hays Kortrijk
Roeselare, West-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Momenteel zijn ze op zoek naar een Projectleider hout met focus op projecten in binnen- en buitenschrijnwerk. Dit kan zowel nieuwbouw, renovatie als restauratie zijn.

In deze functie leid je het bouwproject van bij toewijzing van de opdracht tot aan de oplevering. Je staat in voor de werfvoorbereiding, planning, werfvergaderingen en financiële opvolging.

Verder onderhoud je alle contact met architecten, bouwheren, onderaannemers en leveranciers. Je stuurt de ploegchefs aan, en zorgt dat het project in goede banen wordt geleid.

Je bent Ingenieur Bouw, Bachelor Bouw of Bachelor Hout van opleiding en je kan terugblikken op minstens één relevante ervaring.

Verder heb je reeds ervaring of heb je op zijn minst een gezonde interesse in ruwbouw, aangezien dit aspect ook in bepaalde projecten aan bod komt.

Je bent communicatief en organisatorisch sterk. Je bent stressbestendig en weet wat het is om kort op de bal te spelen bij eventuele problemen.

Het bedrijf hecht zeer veel belang aan een goede communicatie, dit is onontbeerlijk voor het welslagen van een project.

De firma biedt jou een competitief salaris, aangevuld met uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Projectleiders zonder veel ervaring krijgen een peter toegewezen binnen het bedrijf die hem of haar begeleidt.

Tot slot kom je in een gemotiveerd en competent team terecht dat streeft naar kwaliteit.

Wil je verdere inlichtingen over deze functie Projectleider Hout? Neem dan contact op met Charlotte Vandevelde. Solliciteer online of bel op het algemeen nummer 056 / 23.

04.60 of op het gsmnummer 0470 / 19.10.18.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier