Talent recruiter
Start People
Bruxelles, Belgium
3 dagen geleden

Functie-informatie

Als Talent Recruiter bij Start People treed je in dienst bij een bedrijf dat nummer twee is op de Belgische uitzendmarkt.

Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de vacatures van je klanten uit de bank- en verzekeringssector. Ze vertrouwen je en weten dat ze op je kunnen rekenen voor jouw snelheid en proactiviteit.

Je werkt op het kantoor in Etterbeek en in het centrum van Brussel.

Je bent verantwoordelijk voor :

 • Advertenties plaatsen.
 • Selectie van CV’s en telefonische screening.
 • Selectie-interviews.
 • Actief zoeken naar kandidaten.
 • Communicatie met jouw klant en team.
 • Hoe ziet een typische dag eruit? Geen enkel dag is hetzelfde!

  Je begint je dag met het maken van een planning om je objectieven te behalen, rekening houdend met de prioriteiten van de dag.

  Je beheert vervangingen en nieuwe aanvragen van jouw klanten. Gedurende de dag blijf je beschikbaar voor zowel opdrachtgevers als voor het beantwoorden van de verschillende vragen van kandidaten.

  Je hebt het begrepen, als Recruiter ben je de sleutelpersoon die ervoor zorgt dat alles perfect verloopt tussen klanten, kandidaten en andere teamleden.

  Je bent in feite een echte matchmaker, servicegericht en teamgericht.

  Voorwaarden

  Naar wie zijn we op zoek?

  Onze kandidaat beschikt over :

 • Bachelor’s degree, of gelijkwaardige professionele ervaring.
 • Persoonlijkheid die houdt van werken in teamverband en van verantwoordelijkheid.
 • Eenvoudige communicatie in het Nederlands en een goede kennis van het Frans.
 • Kennis van sociale wetgeving is een pluspunt.
 • Aanbod

  Start People is de place to be voor proactieve doeners. Zij verwachten dat je ervoor gaat en je voor de volle 100% inzet.

  En daar krijg je heel wat voor terug. Want Start People kiest voor een partnership op lange termijn. We investeren dan ook volop in je ontwikkeling.

  Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen aan jou om ze te grijpen.

  Een grijze boel wordt het bij hen nooit : plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s.

  Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, forfaitaire onkosten, maaltijdcheques, een bonussysteem, een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering.

  Naast de 20 wettelijke dagen profiteer je van 12 ADV-dagen. Start People biedt je ook veel kortingen bij reisbureaus, winkels en pretparken.

  Je krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen het bedrijf. Start People hecht veel belang aan teamgeest en organiseert teambuilings, Family Days en citytrip evenementen.

  Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.

  Voel je je aangesproken? Dan willen wij van je horen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier