Grafisch ontwerper/DTP
AGO Jobs & HR
Geel, Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant met vestiging in Lummen is AGO Jobs & HR op zoek naar een Grafisch ontwerper / DTP.Wat ga je nu doen als Grafisch ontwerper / DTP?

Je staat in voor het ontwerpen, realiseren en drukklaar maken van online en offline communicatiemateriaal zoals brochures, affiches, prijskaarten, signalisaties, flyers, briefpapier, spandoeken, nieuwsbrieven, banners?

Je maakt creatieve ontwerpen rekening houdend met de huisstijl. Je waakt over de huisstijl in alle uitgaande communicatie.

Je beheert de beeldendatabank en bewaakt het fotobeleid. Je zoekt, bewerkt en levert beeldmateriaal aan voor on- en offline gebruik.

Je brieft drukkerijen en volgt de productie op van A tot Z. Je ondersteunt de organisatie met de nodige ontwerpen. Je doet een nauwgezette eindcontrole op het ontwerp en maakt de nodige aanpassingen / correcties qua kleur, tekst, overdruk.

Samen met je collega's til je de communicatie naar een nog hoger niveau. Je staat in voor het vertalen van briefings van de verschillende afdelingen naar visueel aantrekkelijk communicatiemateriaal.

Je staat in contact met externe en interne partijen om de aangeleverde content te optimaliseren. Je communiceert en rapporteert aan Marketing Manager over marketing doelstellingen en performantie.

Je bent ook in staat om te escaleren naar jouw manager indien de gemaakte afspraken niet worden nagekomen.

Ben jij die Grafisch ontwerper / DTP die wij zoeken? We zijn op zoek naar een ervaren grafisch vormgever / DTP-er met zowel on-

als offline ervaring. Een creatieve denker die concepten perfect weet te vertalen en dit aangevuld met een prachtig (digitaal) portfolio met gevoel voor tekst, styling en vormgeving.

Je bezit een Bachelor diploma in een creatieve richting en je hebt minstens 4 jaar ervaring als grafisch vormgever (portfolio gewenst!).

Je hebt een zeer goede kennis van de programma's Indesign, Photoshop en Illustrator. Ervaring in video is een pluspunt! Je moet zelf geen professionele video's kunnen maken of monteren.

Heb je er kennis van, dan is dat uiteraard een leuke extra. Wel kun je eenvoudige animaties, illustraties of infographics in elkaar steken.

Je hebt enkele jaren bewezen DTP-ervaring en net dat ietsje meer. Ervaring in retail is een pluspunt! Je werkt creatief en nauwkeurig en bent in staat om nieuwe concepten te bedenken.

Je respecteert deadlines en bent flexibel, kritisch en efficiënt ingesteld. Je communiceert vlot en hebt een hands-on mentaliteit.

Tweetaligheid (NL / FR) is een troef. : Je bent Franstalig en drukt je vlot uit in het Nederlands of je bent Nederlandstalig en drukt je vlot uit in het Frans.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier