ONDERHOUDSTECHNIEKER MET VERANTWOORDELIJKHEID
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN MET LEIDINGGEVENDE CAPACITEITEN.Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark, dit voor 2 vestigingen.

Hierbij stuur je een technisch team aan.Je probeert zero-stilstand te bekomen door een goed onderhoudsplan en denkt steeds verder naar verbeteringsmogelijkheden toe.

Daarnaast sta je in voor het up - to - date houden van de technische documentatie.Je denkt actief mee aan verbeteringen en overlegt deze met de operations manager.

 • A2 Elektromechanica met ervaring of in het bezit van een bachelordiploma Elektromechanica.- Goede mechanische en elektrische kennis.
 • In het bezit van een rijbewijs B.- Je kan een team aansturen en motiveren.- Je werkt pro-actief en zelfstandig.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier