Chef beenhouwer Colruyt regio Antwerpen Noord
Colruyt Group
HOBOKEN (ANTWERPEN)
4 dagen geleden

Vacatureomschrijving

Je bent de verantwoordelijke voor een beenhouwerij en je droomt ervan om een beenhouwerij te leiden bij Colruyt. Na een op maat gemaakte training word je een chef beenhouwer binnen ons bedrijf.

In deze rol coach je ook je werknemers en draag je bij aan de strategie van de afdeling Beenhouwerij.

Colruyt biedt je de mogelijkheid om een opleiding te volgen die volledig is aangepast aan jouw huidige kennis, ervaring en leertempo.

Na een opleiding van maximum twee jaar neem je de algemene leiding over van een van onze beenhouwerijen.

De functie van chef beenhouwer bij Colruyt Group berust op een grote knowhow en bevat veel aspecten die tijdens je opleiding worden behandeld.

Zo leer je om je beenhouwerij op een duurzame manier winstgevend te maken. In dit opzicht zijn de kwaliteit van je voorraadbeheer en prognoses belangrijk, alsook je vermogen om planningen op te stellen.

Uiteraard hangt duurzaamheid ook af van een optimale exploitatie van je producten. Tijdens je training dompel je jezelf onder in de normen voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid binnen onze groep.

Naast deze fundamentele eigenschappen voor de goede reputatie van je beenhouwerij, zorg je ook voor een aangename winkelervaring : je houdt rekening met de suggesties en verzoeken van klanten en probeert zo goed mogelijk te beantwoorden aan hun noden.

Je zorgt ook voor een goede uitstraling van je beenhouwerij, met bijzondere aandacht voor de netheid van werkkleding, winkelrekken en de werkplaats.

Als chef beenhouwer werk je nauw samen met de winkelmanager en informeer je hem over professionele, sociale en lokale evenementen.

In het belang van een continue ontwikkeling van je beenhouwerij, overleg je vaak met onze verschillende interne vakexperts.

Je draagt ook bij aan de strategie van de beenhouwerij op basis van een jaarlijks actieplan en meetings met je collega’s chef beenhouwers en managers.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de ontwikkeling van je teamleden. Je coacht een groep van 10 tot 20 beenhouwers en traint nieuwe werknemers.

Je motiveert ze en zorgt ervoor dat ze hun volledige potentieel benutten in een constructieve sfeer. Deze samenhang van je team vind je belangrijk en zorgt dat je jouw doelen makkelijker kan bereiken op het gebied van omzet, productiviteit en salariskosten.

Ten slotte integreer je de waarden van Colruyt Group in jouw training. Je herkent ze in jezelf en draagt ze dagelijks uit in de beenhouwerij en tijdens het contact met je klanten.

Je bent de eerste contactpersoon binnen je beenhouwerij voor zowel werknemers als klanten.

https : / / www.youtube.com / watch?v UcR2EqLziYo&feature emb logo

Profiel

 • Ervaring en ambitie Je hebt een diploma van beenhouwer en ervaring in het leiden van een beenhouwerij. Je wil nieuwe verantwoordelijkheden opnemen en bijdragen aan de strategie van onze afdeling Beenhouwerij.
 • Deze ambitie geeft je veel energie.

 • Coaching Je bent een echte coach en je verenigt je team rond de doelstellingen van de beenhouwerij. Jouw leiderschap is krachtdadig en je bent een vlotte spreker.
 • Je medewerkers vertrouwen jou en voelen zich goed in hun functie.

 • Klantgericht en flexibel Klantcontact is belangrijk. Je hebt een goed commercieel inzicht en reageert proactief wanneer klanten jou het meest nodig hebben.
 • Je werkt meestal ook op zaterdag en vaak 's avonds.

 • Efficiëntie Prognoses, bestellingen, acties, verandering in je team ... Met jouw open geest kan je je aanpassen aan elke situatie.
 • Je grote gevoel voor organisatie komt altijd op het juiste moment. Kortom, je werkt efficiënt.

 • Attitude Je gedrag is voorbeeldig. Je vertegenwoordigt het imago van de beenhouwerij in de ogen van klanten en werknemers.
 • Je herkent jezelf in de waarden van Colruyt Group, een pluspunt voor jou en ons bedrijf.

  Wij bieden

 • een bediendecontract van onbepaalde duur
 • een gevarieerde job met veel contacten
 • werkzekerheid in een stabiel en groeiend bedrijf
 • reële doorgroeimogelijkheden
 • ruimte voor initiatief en respect voor je eigenheid
 • een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen
 • Een job bij jou in de buurt, in een van onze winkels : Merksem Groendaellaan, Merksem Roosensplein, Deurne Zuid, Schoten, Brasschaat, Ekeren, Kalmthout
 • Reistijd berekenen

  Je vervoermiddelAutoOpenbaar vervoerFietsLopendWat is je vertrekpunt?

  Sollicitatiestappen

  Je solliciteert (Door de Corona-maatregelen kan het langer duren voor je feedback krijgt, maar je hoort ons zeker!)

  We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons.

  Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.

  We bellen even

  Mogelijk bellen we om je cv te overlopen en naar je motivatie te vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.

  Eerste kennismaking & online testen

  Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.

  Een babbel met je toekomstige leidinggevende

  Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent.

  Eventueel krijg je een praktische proef.

  We gaan er samen voor

  Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

  Het vakgebied Winkel

  Onze winkelmedewerkers en beenhouwers zijn het gezicht van de winkel én de ambassadeur van het merk. Of het nu in een Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Collishop, Dreamland of Dreambaby is, ze zorgen ervoor dat de klant tevreden naar huis gaat.

  Winkelmedewerker bij Colruyt Group is een actieve en afwisselende job met veel verschillende taken : kassawerk, klanten verder helpen, commerciële acties opzetten en aanvullen van de winkel.

  De winkelmanager ondersteunt hen daarbij, zorgt ervoor dat de voorziene omzet behaald wordt, dat de loonkost op peil blijft Samen vormen ze een hecht team.

  Binnen deze teams is er ruimte voor eigen initiatieven zoals een diepvriesdegustatie of een manier om efficiënter te werken.

  We verwachten dat je verantwoordelijkheid opneemt voor je eigen werk en ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier