CNC frezer 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim Tielt
Tielt, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Tielt actief in het spuitgieten zijn we op zoek naar frezer 2 ploegen. Je staat in voor het bedienen en instellen van de CNC machines.

Je maakt matrijsonderdelen voor het spuitgieten. Je voert aanpassingen en herstelling uit op bestaande matrijsonderdelen.

Je staat ook in voor het maken van kalibers en onderdelen voor automatisatie.

Aanbod

De geproduceerde stukken controleren. De snijinstrumenten monteren en afstellen, het stuk positioneren en vastzetten en de bewerkingsparameters instellen (snelheid, voortgang, doorvoer, smering, .

 • De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen.
 • Een bewerkingsprogramma op punt stellen of wijzigen, of een basisprogramma opstellen (omzetting van plannen, onderdelenlijsten, .

 • Een machinale bewerking uitvoeren : Afstellen. Een machinale bewerking uitvoeren : Frezen. Werken met materialen : Ferrometalen (gietijzer, staal, .
 • Je komt terecht in een internationaal bedrijf waar een familiale sfeer heerst Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen
 • Vereiste kwalificaties

  Je behaalde een A2 vormgevingstechnieken of gelijkgesteld door ervaring Je beheerst het Nederlands Je hebt ervaring als CNC frezer Je wil in 2 ploegen werken Je hebt basiskennis van Delcam en / of Siemens NX Kennis van G-Code is een vereiste

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier