Winkelverantwoordelijke Tuin-en interieurmeubelen
Accent
Kontich, BE
3 dagen geleden

Onze klant biedt een uitgebreid kwalitatiefen betaalbaar assortiment tuinmeubelen & interieurmeubelen endecoratie. Hun succesformule : superkwaliteit tegen heelcompetitieve prijzen! Hun winkelmedewerkers vormen de spil van hetsucces.

Hun hoofdtaak bestaat erin elke winkelbezoeker gastvrij teonthalen en met professionele raad en daad bij te staan zodat deklant probleemloos de juiste koop kan doen.

Want blije tevredenklanten daar is het hen om tedoen.

Functiebeschrijving

AlsWinkelverantwoordelijke Tuin- en interieurmeubelen sta jedagdagelijks in voor onderstaand takenpakket ? Je bent het centraleaanspreekpunt voor klanten en medewerkers.

 • Je denkt en handeltaltijd commercieel en klantgericht. ? Je maakt het verschil doorprofessioneel advies te verlenen zonder opdringerig te zijn.
 • Bezoekers van onze winkel onthouden je positieve uitstraling enklantgerichtheid. ? Je haalt samen met je medewerkers het maximaleverkoopresultaat uit je vestiging.

 • Je rapporteert aan derespectievelijke regiomanager die de link vormt tussen hethoofdkantoor en de winkel waarvoor jij de verantwoordelijkheiddraagt.
 • Functie-eisen

  Onzeklant is op zoek naar een Winkelverantwoordelijke met onderstaandprofiel ? Je hebt de voorbije jaren al relevante ervaring opgedaanin de (toonzaal)verkoop in een leidinggevende functie bij voorkeurin woon-inrichting.

 • Je hebt een ruime verantwoordelijkheidszinbent dynamisch vlot enthousiast en hebt een positieve zelfstandigeuitstraling.
 • Verkopen en omgaan met klanten zijn jouw passies. ?Je bent tevens een echte teamplayer en peoplemanager. ? Je beschiktover de nodige maturiteit om op een professionele wijze met klantenen medewerkers om te gaan.
 • Je hoeft geen meubelspecialist te zijnmaar je hebt affiniteit met en veel interesse voor interieur enlifestyle. ? Je werkt in het weekend maar bent wel vrij op maandagen dinsdag.
 • Spreekt deze vacature jou niet aan? Ben jij wel op zoeknaar een vaste job binnen de verkoop als filiaalleider? Twijfel danniet en contacteer ons zeker.

  We bekijken graag samen jouwopportuniteiten. 03 / 491 15 42 of lier.shops accentjobs.be Hopelijktotsnel!

  Arbeidsvoorwaarden

  Naeen succesvolle periode via Accent Jobs mag jij jouw vast contractin ontvangst nemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier