IT Systems Engineer (M/V)
Over Ago
Sint-Martens-Latem
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als system engineer geef je verder mee vorm aan de IT-infrastructuur van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks operationeel beheer, de optimalisatie van ons serverpark en ondersteuning van de business met state-of the-art tooling.

Je staat onder meer in voor server installaties, monitoring van omgeving, implementatie en opvolging van back-ups,

Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van gebruikersproblemen. Dit gaat van applicaties die niet opstarten, tot complexere uitdagingen, zoals virtuele omgevingen die het laten afweten.

We verwachten van jou dat je een coördinerende rol opneemt bij projecten die je zelf definieert, realiseert en implementeert.

Enkele recente projecten zijn de vervanging van multifunctionele printers, installatie van cloud-omgeving, vernieuwen van soft-

en hardware om een betere gebruikerservaring te creëren,

Je denkt mee met de business en reikt inzichten aan inzake tooling, bedrijfs- en beleidsondersteunende software en rapportering.

Vereisten

Je hebt een bachelor diploma Toegepast informatie en of gelijkaardige kennis opgebouwd door middel van professionele ervaring.

Je hebt een 3 jaar ervaring als system engineer in een Windows omgeving. Zo heb je ervaring met de volgende technologieën :

 • Windows Server
 • Netwerken (VoIP, VLAN, DNS, Routing, ) en Wifi
 • Storage & back-up oplossingen
 • Cloud omgevingen
 • Client computing, randapparatuur en Office applicaties
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels en je bent een communicatief persoon die in staat is om concrete en heldere adviezen te geven aan je collega’s.

  Je bent zelfstandig en proactief en je denkt mee over de IT-infrastructuur van ons bedrijf.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Je komt terecht in een dynamisch zelfsturende organisatie waarbij je veel vrijheid en autonomie krijgt om je werk zelf vorm te geven en zinvoller te maken.

  Je leert veel bij on-the-job maar je krijgt ook de ruimte om je bij te scholen op maat van jouw talenten.

  Dit in combinatie met een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen met tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering,

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent IT Kortrijk IT

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier