Technisch tekenaar (regio: Gent/ Roeselare)
AGO Jobs & HR
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor een duurzaam bedrijf gelegen in Roeselare is AGO Techncis op zoek naar een technisch tekenaar die vanuit de site in Gent of Roeselare zal werken.

Het doel van deze functie is om productie-installaties uit te teken. Meer concreet ziet je takenpakket eruit als volgt : -

je staat in voor de opmeting en het uittekenen van productie-installaties in 3D- je analyseert en controleert de technische specificaties en bouwkundige plannen van onderaannemers-

je geeft administratieve ondersteuning aan het Engineering-team (verslagen opmaken, bestellingen plaatsen, veiligheidsdocumenten opmaken,.

 • je helpt mee bij de uitwerking van nieuwe en optimalisatieprojecten
 • We zijn specifiek op zoek naar iemand met een technisch bachelor of masterdiploma, bij voorkeur elektromechanica of industrieel ontwerp.

  Ideaal is wanneer je reeds enkele jaren ervaring als tekenaar hebt. Je hebt een uitstekende kennis van verschillende 3D tekenpakketten (Inventor, Navisworks & Autocad).

  Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken en steeds volledig werk aflevert. Tot slot heb je een analytisch denkvermogen en heb je een sterk technisch inzicht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier