vertegenwoordiger m/v
desco nv
Vlaanderen, Belgium
12 uur geleden

functieomschrijving

Als vertegenwoordiger van Desco bezoek je bestaande klanten in de regio die je wordt toegewezen. Je begeleidt en adviseert klanten en streeft naar een duurzame relatie.

Hiernaast ga je actief opzoek naar potentiële nieuwe klanten die je met je dynamiek en assertiviteit weet te overtuigen van de kwaliteit van onze producten en de dienstverlening van ons bedrijf.

Je plant zelf je afspraken, maakt offertes en neemt regelmatig deel aan de sales-meeting te Wijnegem.

profiel

 • Je hebt de nodige vakkennis van zowel sanitair als CV; ervaring binnen de sector is een groot pluspunt.
 • Je bent een communicatief, dynamisch en open persoon met een grote dosis commerciële feeling.
 • Je hebt reeds ervaring binnen een gelijkaardige commerciële functie.
 • aanbod

  Desco is een open, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf waar ruimte is voor visie, initiatief en persoonlijke groei. Je krijgt de ondersteuning van goed uitgebouwde diensten en er worden op regelmatige basis scholingen georganiseerd.

  Binnen Desco kan je volop genieten van de voordelen verbonden aan een boeiende en gevarieerde job. Dit betekent dat je naast werkzekerheid en prestige ook mag rekenen op een aangename werksfeer en een uitstekend salaris in overeenstemming met je bekwaamheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier