E&I Engineer
Solid Talent
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Profiel - Ben je een Industrieel Ingenieur Elektriciteit of Elektromechanica met een eerste werkervaring en dit op het niveau van berekeningen en specificaties?

 • Heb je kennis van relevante elektrische wetgeving (Arei, Atex, minimale elektrische vereisten, enz..)? - Ben je stressbestendig, klantgericht en kan je snel specifieke technische noden van de klant onderkennen?
 • Heb je minimum 10 jaar ervaring in een engineeringomgeving (ev. graduaat met ruime ervaring)? Solliciteer dan nu voor de functie van "E&l Engineer"! Aanbod en voordelen Wij investeren in jouw toekomst via persoonlijk gerichte training, loopbaanadvies en on-the-job begeleiding.
 • De geslaagde mix van onze rijke ervaring en riante klantenportefeuille met jouw professionele potentieel staat garant voor de geslaagde uitbouw van jouw carrière.

  Wij bieden een aantrekkelijk salaris met diverse extralegale voordelen zoals gsm, maaltijdvergoeding, verplaatsing vergoeding of bedrijfswagen met tankkaart.

  SOLID streeft steeds naar een aangename en stimulerende werksfeer bij technologisch hoogstaande bedrijven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier