Support Engineer
EyeTech Solutions
Brugge, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

Context Ben je een teamplayer? Sta je graag mensen te woord bij hun IT-problemen? Wil je deel zijn van een groeiende onderneming?

Laat deze kans niet schieten! Dit West-Vlaams bedrijf heeft grote toekomstplannen! Deze groeiende onderneming pakt IT-problemen aan bij klanten! Zij voorzien allround begeleiding lopend van Hardware problemen tot specifieke softwareproblemen.

Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Job inhoud Als Support Engineer sta je telefonisch in voor de 1st line en 2nd line support.

Via het ticketing systeem verwerk je binnenkomende problemen en indien nodig ga je die direct gaan oplossen. Met een team van Support Engineers ondersteun je de interne IT infrastructure en ga je die onderhouden.

Jouw takenpakket is projectgebonden, wat zorgt voor een leuke variatie. Het ideale profiel van de Support Engineer Als schoolverlater wil je jou wagen aan een eerste job of heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug.

In het team ben je een dynamische schakel die ook zelfstandig problemen kan oplossen. Tijdens jouw opleiding of tijdens eerdere werkervaring heb je een goede basis ontwikkeld van Windows Servers en netwerk infrastructuur.

Kennis van SQL, SharePoint, Office365 en Exchange is nodig voor een vlotte afhandeling van IT-problemen. What's in it for you?

Deze uitdagende functie zorgt voor een gevarieerde job waar bijleren een automatisch gevolg is. Naar salaris toe bieden ze u een competitief loon aan die kan oplopen tot EUR 35.

000 aangevuld extralegale voordelen. Hierbij zitten bijvoorbeeld maaltijdcheques, een nettoonkosten vergoeding, hospitalisatieverzekering, .

 • Hierboven op krijg je ook een opleidingsbudget om als IT'er door te groeien samen met het team.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier