Soldaat CBRN
Defensie
Burcht, BE
5 dagen geleden

Als specialist CBRN (bescherming tegen de inzet van Chemische, Biologische, Radiologische en Nucleaire stoffen) maak je deel uit van een team van een vijftiental militairen.

De taak van jouw team is de bescherming van onze troepen en ons materieel tegen CBRN besmettingen, en ze ontsmetten indien ze toch gecontamineerd geraken.

Je loopbaan begint eerst als medewerker / ster in een ontsmettingsstation. Je alarmeert in geval van een besmetting en ontsmet personeel en materieel.

Je neemt deel aan dagdagelijkse trainingen, grotere oefeningen of operaties in binnen- en buitenland waar je de andere troepen van de Landcomponent ondersteunt.

Gezien enkel Defensie deze capaciteit heeft, kan je ook ingezet worden in geval van een industrieel incident. Deze unieke expertise inzake CBRN wordt hiervoor dan ook heel sterk gewaardeerd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier