machine operator of productie operator (2pl)
Randstad
Poperinge, West-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Als machinebediener ben je verantwoordelijk voor twee machines.De ene machine is gespecialisseerd in seriewerk en de andere machine is voor stukwerk.

De machine werken afzonderlijk en je stelt deze machines in bij opstart.Hiervoor kan je vlot overweg met een computer.Eerst monteer je de juiste rol aan de machine en sluit je de textiel aan.

De machine snijdt de verschillende stukken.Aan het eind van de machine doe je een kwaliteitscontrole en pak je deze stukken in.

qualification

 • Je kan vlot overweg met een computer.- Je hebt een logisch inzicht.- Je werkt gedetailleerd en toch deel fysiek. - Na een opleiding in dag, ga je aan de slag in twee-ploegen.
 • Je krijgt een loon van 12,89€ zodra je in ploegen werkt. - Je kan aan de slag in een mooie, propere en stille omgeving.
 • Je komt terecht in een dynamisch team waarbij menselijkheid centraal staat.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier