Buitenschrijnwerker zonder ervaring (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Halen, BE
16 uur geleden

Profiel

Voor een bedrijf gelegen te Halen is Konvert Construct Houthalen opzoek naar een plaatser van ramen, deuren en poorten. Je moet geen specifieke ervaring hebben in de functie.

Ervaring met een paneelzaag, verstekzaag is mooi meegenomen. Als je beschikt over een rijbewijs C is dit een grote meerwaarde.

Ben je gemotiveerd en steek je graag de handen uit de mouwen? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog via tel 011.60.

33.67 of per mail houthalen.construct konvert.be

Aanbod

Brandkasten plaatsen. Beveiligingsadvies geven aan klanten. Constructieglas-elementen plaatsen (glasgevels, trappen, loopbruggen, ).

De werking van bewegende onderdelen, de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren. De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, .

 • Glas snijden en bewerken. Glaselementen plaatsen en vastzetten voor transport en opslag (spanriemen, zuignappen, ...
 • Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, ).

  Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

  Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, . Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf.

  Sleutels en sloten bewerken - Goede verloning - Optie vast contract - Uurloon ipv km-vergoeding - Familiebedrijf

  Vereiste kwalificaties

 • Rijbewijs B / C - VCA - Gemotiveerd - Geen fysieke klachten - Goede basis NL
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier