Technieker Industriële Milieu-Installaties in de industrie
AQUAFIN NV
Antwerpen-Mechelen-Achel-Maaseik-Turnhout, NL
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Ben je toe aan iets nieuws? Waterzuivering en procesvoering boeit jou uitermate? Zou je graag boeiende operationele waterzuiveringsopdrachten willen uitvoeren bij onze gerenommeerde klanten zoals Total, Janssen Pharmaceutica, De Zoo, Planckendael, Barry Callebaut, Colruyt?

Ben je communicatief en flexibel ingesteld en hou je van afwisseling? Dan is dit jouw unieke kans om je verder te ontwikkelen! Je verzekert het beheer, de procesopvolging en het onderhoud van industriële waterzuiveringen van diverse Belgische Aquaplusklanten.

Je staat in voor de procesopvolging en het dagelijks onderhoud (elektrisch en mechanisch) van waterzuivering-, slibverwerking- of waterhergebruikinstallaties van de klanten.

Je streeft naar een hoge efficiëntie en een hoge effectiviteit en zoekt actief naar optimalisaties en bijsturingen, daarbij ondersteund door onze specialisten in diverse disciplines van waterzuivering.

Je werkt aan lokale beheersopdrachten, zoals het initiëren en het opvolgen van de bestellingen, het stockbeheer, het plannen van slibtransporten en coördineren van beperkte onderhouds- en verbeteringswerken.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klant wat betreft de operationele werking van de installaties. Je informeert proactief je collega’s om een continue en optimale dienstverlening te verzorgen.

Je zorgt voor duidelijke en transparante rapporteringen en het opvolgen van contractuele KPI’s van de installaties. Je hebt een competentieniveau A2 richting Elektriciteit, Elektrische Installatietechnieken, Elektromechanica, Industriële Onderhoudstechnieken of Chemische Procestechnieken of je kan voldoende uitgebreide en relevante ervaring in de industrie voorleggen.

Je hebt een sterke interesse in waterzuivering en procesvoering en bij voorkeur al een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.

Goede kennis van industriële elektriciteit, hydraulica, pneumatica en mechanica en algemeen technisch inzicht. Kennis van automatisering (PLC en SCADA) is een pluspunt.

Je kan autonoom werken, maar je bent ook een teamplayer. Je handelt klantgericht en communiceert steeds proactief met klanten en collega’s.

Je bent leergierig en je wil je verdiepen in de specifieke processen en context van elke klant. Je neemt duidelijk eigenaarschap van projecten of installaties die aan jou toegewezen worden.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent bereid om soms vuil werk te doen en bent flexibel in verplaatsingen en werkuren.

Je kan ingeschakeld worden in het wachtsysteem, in functie van de vraag van de klant. Geen dag verveling! Een uitdagende en sterk afwisselende job in een dynamische omgeving, voor een heel divers gamma aan industriële klanten.

Je komt in contact met andere technologieën en processen dan in communale waterzuivering. Een hoge mate van zelfstandig werken, met ruimte voor initiatief en creativiteit.

Diverse opleidingen om je kennis en persoonlijke ontwikkeling op peil te houd... Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier