Verkoper/Verkoopster V/M
Courir
Malines, Belgique
3 dagen geleden

Description du poste

Bent u op zoek naar een dynamische baan? Bent u prestatiegericht?

Wij bieden u de gelegenheid nieuwe uitdagingenaan te gaan en uw kwaliteiten als winkelier te tonen bij onze winkel Mechelen waar uw onder leiding van hetmanagement van de vestiging komt te staan.

Sluit u aan bij Courir, dat met meer dan 250winkels de marktleider op het gebied van sneakerverkoop in Frankrijk is.

U bent open, dynamisch en vriendelijk. Uwproductkennis en veelzijdigheid (voorraadbeheer en kassabediening) zorgen ervoor dat u uw vak alsverkoper goed kan uitoefenen.

U werkt nauwkeurig en bent georganiseerd. Uzorgt dat de winkel netjes en schoon is en volgt de merchandisingregels op. Uhelpt mee met commerciële acties.

Profil recherché

U heeft ervaring met het werken in een winstcentrum (het liefst in deretailsector), u beschikt over een teamspirit en houdt van een uitdaging.

Liefde voor de mode is een absoluut pluspunt.

Door u aan te sluiten bij Courir krijgt uprofessionele en persoonlijke ervaring in een omgeving waar veeleisendheid,goed gedrag, verbondenheid, dienstverlening en werkplezier dagelijkssamenkomen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier