Office manager
Accent
Diegem, BE
6 dagen geleden

Onze klant is uitgegroeid tot een gevestigdewaarde in executive research. Zowel grote als middelgroteondernemingen doen beroep op hen voor het vinden van uniektoptalent.

De focus ligt op Belgische klanten, maar meer en meerkomen daar ook internationale vestigingen bij. Het afgelopen jaarhebben ze bovendien een mooie groei gerealiseerd.

Ze zijn goedbereikbaar met de wagen (voldoende parking) en met het openbaarvervoer.

Functiebeschrijving

Voorde vacature als office manager in de regio van Zaventem word je derechterhand van de consultants en heb je een heel gevarieerdtakenpakket :

 • Enerzijds sta je in voor hetprofessioneel onthaal van klanten en kandidaten, het opmaken vanpresentaties en spreadsheets, contacten met leveranciers,facturatie enz
 • Anderzijds zorg je vooradministratieve ondersteuning van de consultants bij hunagendabeheer, bij het inplannen van klantenbezoeken, bij hetopmaken en nalezen van offertes, contracten en rapporten en bij hetorganiseren van meetings.
 • Tegelijkertijd wordje het aanspreekpunt en de beheerder van de belangrijkste tool vande organisatie, de kandidaten- en klantendatabank : je bewaakt dekwaliteit van de databank, leidt nieuwe gebruikers op en verzorgtde contacten met de leverancier van de databank.
 • Je staat in voor de praktische organisatie vanalle events (vb teambuilding, kerstfeestje).
 • Kortom, je wordt voor de organisatie eenonmisbare en betrouwbare schakel waar de vennoten kunnen opterugvallen bij de organisatie van hun agenda en ondersteunendetaken.

  In functie van jouw competenties en ambities kan de functieverder uitgebreid worden in de richting vanfacturatie.

  Functie-eisen

  Voorde vacature als office manager in regio Zaventem beschik je over devolgende kwaliteiten :

 • Je hebt bij voorkeur eenbachelordiploma behaald in een businessgeorinteerde richting;
 • Een eerste werkervaring is een voordeel maargeen must;
 • Aan een positieve ingesteldheid eneen service minded karakter koppel je een dynamische enrepresentatieve uitstraling, conform het imago van de organisatie;
 • Je communiceert op een verzorgde enovertuigende manier, zowel schriftelijk als mondeling. Je kan metbeslissingsnemers op hoog niveau communiceren;
 • Als multitasker beschik je over een hogestressbestendigheid en zorg je er voor dat je alle deadlines haalt;
 • Je hebt oog voor detail, je bent grondig envolledig zonder aan snelheid in te boeten;
 • Jewerkt professioneel en discreet en je stelt je steeds flexibel enklantgericht op;
 • Uiteraard heb je alle OfficeTools in de vingers;
 • Een perfecte beheersingvan het Nederlands is een vereiste, kennis van Engels en Frans iseen bijkomende troef.
 • Twijfel je of je inaanmerking komt voor deze vacature? Neem dan gerust contact met onsop via 02 / 254.08.50 of vilvoorde accentjobs.

  be om hier dieper op integaan.

  Arbeidsvoorwaarden

  Onzeklant is een gedreven organisatie die zichzelf voortdurend wilverbeteren. Je maakt deel uit van een gedreven en professionelegroep, met sterke ambities in het HR domein.

  In ruil voor jouwtalent en harde werk voor de vacature van Office Manager teZaventem mag je je verwachten aan een interessant loonpakket! Wathoudt dit concreet in?

  Salaris naar ervaring (2500-3500 eurobruto), aangevuld met hospitalisatieverzekering, groepsverzekeringen meteen vaste aanwerving mogelijk.

  Je bent bij voorkeur zoveelmogelijk op kantoor aanwezig.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier