Operator zakkenafdeling (m/v)
Konvert Interim Diest
Diest, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, een toonaangevend producent van verpakkingsmateriaal, zijn we op zoek naar een medewerker voor de zakkenafdeling.

Je taak zal onder meer bestaan uit het afrapen van de zakken om zo de gevraagde bestelling samen te stellen. Je voert hierbij een kleine kwaliteitscontrole uit.

Ben jij nauwkeurig? Komt kwaliteit voor jou op de eerste plaats? Heb jij reeds een eerste ervaring in de productie? Beschik je over snel handwerk?

Is jouw antwoord op deze vragen "JA"? Solliciteer dan snel voor deze interessante vacature!

Aanbod

De werkingsparameters van machines en installaties ingeven, aflezen en aanpassen bij afwijkingen. De doorstroom van de productie controleren.

Documenten voor de productieopvolging invullen en de informatie doorgeven aan de betrokkenen. De eigen werkplek onderhouden en organiseren.

Controleren van de installaties op werking en veiligheid. Het productie- of verpakkingsproces opvolgen. Het uitzicht van een product controleren.

Producten markeren, verpakken en de verpakking controleren. Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrusting uitvoeren.

Toezicht houden op de werkingsparameters (temperatuur, druk, debiet, ...) van machines en installaties. Rest- en productieafval sorteren en naar de recyclage- of afvoerzones brengen.

Stalen nemen - Tewerkstelling bij een KMO in een kwaliteitsgerichte productieomgeving - Familiale sfeer, waarbij rekening gehouden wordt met mensen - Jobzekerheid

Vereiste kwalificaties

 • Reeds in de productie gewerkt hebben - Technisch onderlegd zijn - Nauwkeurig en kwaliteitsgericht - Discipline en flexibel - Goed kunnen rekenen - Kleine problemen aan de machines kunnen oplossen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier