Stage Redactie Nostalgie
Mediahuis
Antwerpen, Antwerpen, België
2 dagen geleden
source : Jobat
 • een Stagiair Redactie voor Nostalgie. En we denken dat jij de geknipte kandidaat bent.
 • is iemand die er wil in vliegen. Iemand die nog op de studiebanken zit, maar eigenlijk niet kan wachten om de theorie aan de praktijk te toetsen.

  Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

  Natuurlijk ken jij Nostalgie, de derde grootste privé-radiozender voor Vlaanderen. What A Feeling : daarvoor gaan wij, op én achter de radio, elke dag opnieuw.

  Stage doen bij Nostalgie : da’s muziek beleven én doen beleven. En laat dat nu exact zijn wat jij wil doen!

  Wat je stageopdracht inhoudt : je gaat mee op zoek naar (muziek)nieuws en gesprekspartners rond allerlei thema’s die relevant zijn voor onze luisteraars.

  Je bedenkt programma’s en acties en werkt die verder uit. Je leert brainstormen, researchen, gesprekken voorbereiden, programmateksten schrijven, vlot monteren, sociale media en websites spijzen en nog zoveel meer!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier