Project Manager
Xtra Interim & Select
Namur, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor een bedrijf actief in de mileusector zoeken we een technisch projectingenieur. Met jouw elektromechanische achtergrond of interesse heb je de perfecte basis om aan de slag te gaan als project manager.

We zoeken echter iemand met een Master diploma om zich vast te bijten in de projecten samen met de Operations Manager en Maintenance Manager.

Met 3 vormen jullie een tandem om de projecten binnen het bedrijf tot een goed einde te bengen. Het gaat hier om kleine projecten.

Voorbeelden van deze projecten : - Er moet een nieuw betonnen vloer komen op 1 van de sites- Er moet een nieuwe tank geplaatst worden- Hoe kunnen we voor een betere toegangscontrole zorgen op de site - Enz.

We zoeken iemand die zich graag vastbijt in deze projecten en het nodige doet om deze te realiseren. Je ontfermt je hierbij over de technische, administratieve en financiële aspecten van het project.

Verder denk je mee over verbeteringsprocessen en voer je risico-analyses uit. Dit allemaal met het oog op veiligheid, gezondheid en milieu.

 • Je hebt een Master Industriële Wetenschappen op zak.- Je spreekt vlot Nederlands en spreekt goed Frans (communicatie met Namen : mondeling en schriftelijk)- Je bent bereid om je te verplaatsen tussen 2 sites.
 • Nl. Antwerpen en Namen. - Je kan prioriteiten stellen en hebt een analytisch denkvermogen- Je hebt een extravert karakter en kan vlot communiceren met collega's- Je bent een echte teamplayer- Je werkt probleemoplossend en nauwkeurig - Je hebt al een eerste ervaring met het opbouwen en uitwerken van Projecten - Je hebt kennis van procestechnologie, ATEX regelgeving, E & I zijn pluspunten- Je kan vlot overweg met MS Office (Word en Excel)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier