SUPERVISOR TOOLING CNC EN PLAATBEWERKING - VAST CONTRACT
Client of Manpower
Brugge, West-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als verantwoordelijke van de toolshop ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle tools en opspanmiddelen in de verspaning.

Daarnaast zorg je voor het uitlijnen, kwalitatief perfect voorinstellen en tijdig klaarzetten van alle tools en opspanmiddelen ter ondersteuning van productie.

Je volgt daarbij de planning van de productiemanager en shiftleaders. Je staat eveneens in voor het actueel houden van de operatiekaarten.

De verantwoordelijke toolshop die we zoeken is specialist in tooling, verspaning en / of plaatbewerking. Bij voorkeur vul je dit aan met een relevantie leidinggevende of coördinerende rol binnen een productieomgeving.

Kennis van magazijnbeheer is een sterke plus. Daarnaast ben je vooral gemotiveerd, technisch gedreven en ga je graag uitdagingen aan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier