Totaalstage 2de semester 2017-2018
Wit-Gele Kruis
Brussel, Belgium
67 dagen geleden

Wat houdt je job in?

Een totaalstage biedt een ideaal evenwicht tussen ervaring op het werkveld en een blik achter de schermen van onze organisatie.

Het grootste deel van de stageperiode (70%) is de student op stap met de stagebegeleider, een thuisverpleegkundige, die hem / haar gaandeweg laat proeven van de job als thuisverpleegkundige bij het Wit-

Gele Kruis. De overige tijd (30%) gaat de student mee met een nursing begeleider die hem / haar het reilen en zeilen achter de schermen van onze organisatie leert kennen (meevolgen van een patiëntenbespreking, deelname aan een kwaliteitscirkel, ).

Wat verwachten we van jou? Een totaalstage is exclusief voorbehouden* voor :

 • 2e en 3e jaar bachelor verpleegkunde
 • 3e jaar HBO5 verpleegkunde
 • Studenten die niet voldoen aan deze inschrijvingsvoorwaarden zullen niet in aanmerking worden genomen!
 • Wat heeft het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen jou te bieden?

  Bij het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen kan elke student rekenen op een kwalitatieve stage , zowel inhoudelijk als op vlak van begeleiding.

  Elke student krijgt de kans om tijdens zijn / haar stage te proeven van de unieke wereld van de thuisverpleging . Tijdens de stage wordt de student begeleid door een ervaren stagebegeleider(s) en stagementor, die aan de hand van het Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) van de student ervoor zorgen dat hij / zij het beste haalt uit zichzelf en de stage.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier