Customer Service Representative
Texaco
Antwerpen
3 dagen geleden

Ons bedrijf

Onder EG Group valt Texaco in de BeNeLux, BP in Frankrijk, Esso in Italië en Euro Garages in het Verenigd Koninkrijk. EG Group wil de bezoekers van haar locaties de beste service van de markt bieden.

Dit doen wij door het aanbieden van premium merken zoals Starbucks, Subway, Burger King, Spar en Carrefour. EG Group is een grote internationale speler welke volop in beweging is.

De functie

EG Group is op zoek naar een Customer Service Representative met ervaring in een Customer Service of Commerciële binnendienst functie bij voorkeur binnen een internationale organisatie.

In deze afwisselende functie sta je klanten uit Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk telefonisch te woord, om te zorgen dat orders, vragen en klachten van klanten worden aangenomen, beantwoord en afgehandeld.

De administratieve verwerking in de systemen en het verzorgen van rapportages is eveneens de verantwoordelijkheid van de Customer Service Representative.

Je zorgt voor een goede klanttevredenheid en je hebt een servicegerichte houding. Door het internationale karakter, zal jouw talenkennis optimaal ingezet worden.

Jouw profiel

 • Ervaring in een customer service of commerciële binnendienst functie
 • Een grote voorkeur voor een klant- en servicegerichte functie binnen een internationale organisatie.
 • Uitstekende kennis van zowel de Franse als Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je neemt initiatief, je bent zelfstandig en functioneert ook goed in teamverband
 • Ons aanbod

  Naast een afwisselende functie binnen een informeel, leuk team, bieden we je een marktconform salaris aan met een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

  EG is actief op zoek naar manieren om het bedrijf te laten groeien. Deze dynamiek zorgt voor een bijzonder uitdagende omgeving, met de mogelijkheid om je kennis en expertise uit te breiden en verder te ontwikkelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier