Store Manager Starbucks
Texaco
Heverlee
11 dagen geleden

Ons bedrijf

Texaco is één van de hoofrolspelers in de brandstofmarkt en een snelgroeiende Retail organisatie op de Europese markt. We werken in de Benelux en Frankrijk onder andere samen met sterke merken als Delifrance, Spar en KFC.

Sinds kort hebben we onze klantenportefeuille verder uitgebreid met nieuwe brandpartners; Subway en Starbucks. Op zeer korte termijn gaan wij de eerste Starbucks stores toevoegen aan onze Texaco stations.

Daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een commerciële Store Manager die zelfstandig een eigen Starbucks store gaat lanceren en samen met het team de commerciële doelstellingen gaat overtreffen.

Vandaag de dag is Starbucks, met 15.000 vestigingen in 50 landen, de grootste koffiebrander en verkoper van koffiespecialiteiten in de wereld.

Vanaf het begin wilde Starbucks een ander soort bedrijf zijn : een bedrijf dat niet alleen draaide om koffie en de rijke traditie daarvan, maar ook om het gevoel van saamhorigheid.

De missie van Starbucks is de menselijke geest inspireren en voeden met één persoon, één kop en één buurt tegelijk.

De functie

In de rol van Store Manager Starbucks ga je zelfstandig vanaf scratch je eigen Starbucks store opzetten binnen een van onze Texaco locaties.

Samen met je team van gepassioneerde collega’s ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een ultieme beleving voor de gast en daarmee het succes van de Starbucksformule.

De basis voor succes is een sublieme sfeer op de werkvloer, zodat het team optimaal kan inspelen op de wensen van de gasten.

Deze optimale service vertaalt zich naar een goede beleving voor je gasten en een uitstekende kop vakkundig gebrande en heerlijk gezette koffie.

Iedere dag opnieuw verwen je samen met je team de smaakpapillen van de gasten waarbij je een baken biedt voor echte koffieliefhebbers en een gevoel van samenhorigheid creëert.

Naast het bieden van diverse heerlijke koffiesensaties vormt een kopje thee, heerlijk gebak en andere heerlijke traktaties ook een onderdeel van je service.

Je geeft op een coachende en motiverende manier aansturing aan je team. Je bent hands-on en je levert een actieve bijdrage op de werkvloer, waardoor je een perfect voorbeeld bent voor je team.

Door jouw commerciële inzicht en sterk cijfermatig en analytisch vermogen in combinatie met je people management skills ben jij uitstekend in staat om commerciële doelstellingen te overschrijden en extra omzet te genereren.

Naast een goede sfeer en het opbouwen van een hecht team ben je in de rol van Store Manager enkel succesvol als je ook zorgdraagt voor een efficiënte personeelsplanning en een frisse uitstraling van je store die voldoet aan de hygiënerichtlijnen.

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Area Sales Manager Starbucks en zul je een nieuw team van ongeveer 10 medewerkers aansturen.

Jouw profiel

 • Je hebt een Bachelor werk- en denkniveau met leidinggevende ervaring binnen een food / horeca omgeving
 • Je stelt de gasten centraal en je weet perfect in te spelen op hun wensen en behoeften waardoor je een positieve ervaring creëert voor je gasten
 • Je bent commercieel ingesteld, resultaatgericht en creatief om optimaal te kunnen voldoen aan de wensen en verwachtingen van de gasten
 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om tussen 06.00 uur en 22.00 uur en in het weekend te werken
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
 • Ons aanbod

 • De mogelijkheid om vanaf scratch een Starbucks store te openen binnen Texaco
 • De ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie
 • Een zeer uitdagende en afwisselende functie met eindverantwoordelijkheid voor je eigen Starbucks store
 • De mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen en training on the job te krijgen
 • Een marktconform salaris wat overeenkomt met jouw kennis en ervaring
 • Meer informatie

  Heb je bovenstaande goed doorgelezen maar heb je nog aanvullende vragen? Neem dan snel contact op met Marie-Laure de Bakker via marie-

  laure eurogarages.com Wil je direct solliciteren? Reageer dan via onderstaande knop.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier