MACHINE OPERATOR 2 PLOEGEN
Manpower
Ranst, Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Je bent verantwoordelijk voor het ombouwen, instellen, afstellen en bedienen van verschillende machines afvul-, deksels,doppen, etiketten-, verpakkingsmachine en stapelaar aan verschillende productielijnen.

Daarenboven bewaak je het productieproces en zorg je ervoor dat producten geproduceerd worden volgens de opgegeven productieplanning en binnen de vooropgestelde kwaliteits-, hygiëne, veiligheidsnormen en rendementseisen.

Je voert eveneens verpakkingen aan om de continuïteit van het productieproces te waarborgen binnen de vooropgestelde specificaties.

Je bent flexibel ingesteld en beschikt over het nodige technische inzicht en redeneervermogen. Verder heb je een sterke interesse voor productielijnen.

Jouw goede communicatieve vaardigheden zorgen voor een goede samenwerking met verschillende afdelingen binnen de firma. Je spreekt vlot Nederlands.

Tenslotte beschik je over de nodige maturiteit en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier