Manager Waarderingsdiensten, Brussel
Dixon Finance
Brussel, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Op Zoek naar een spannende gelegenheid om de ontwikkeling van uw technische vaardigheden, de analyse van het business plan en de uitwerking van het financiële model te verzamelen?

Waarom niet deelnemen aan onze aanbiedingen team? Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in Brussel en bieden flexibiliteit, een sympathieke sfeer en een geweldige Team Spirit.

Je sluit je aan bij een team van 20 experts die deel uitmaken van het bredere deals team van 100 consultants. Ze voegen waarde toe aan de bedrijven van hun cliënten door het leveren van een breed scala aan financiële diensten gericht op waardering, financiële modellering en bedrijfsplanning.

Ze werken samen met klanten in verschillende sectoren die geconfronteerd worden met uiteenlopende uitdagingen, zoals M & a, project Finance, strategische planning, accounting en fiscale structurering.

U zal werken aan een geïntegreerd service aanbod met andere afdelingen van he... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier