Brandertechnieker - Antwerpen F/H
Vinci Energies
Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

Instaan voor het preventief onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van verwarmings- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën.

TAKENHelpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's, volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen.

Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies.Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren.

Gedetailleerde rapporten opmaken, de klanten informeren van de vooruitgangen, de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren.

Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de Service Desk.Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden.

De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.Profil : Opleiding : Bachelor in klimatisatie of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring : 5 jaar ervaring.Technische vaardigheden : HVAC, GI, GII, CEDICOL, CERGA, VCA, BA5.Talen : Nederlands.Entity : In a world undergoing constant change, VINCI Energies focuses on connections, performance, energy efficiency and data to fast-track the rollout of new technologies and support two major changes : the digital transformation and the energy transition.

With their strong regional roots, agile and innovative, VINCI Energies' business units boost the reliability, safety and efficiency of energy, transport and communication infrastructure, factories, buildings and information systems.

2019 : €13.75 billion revenue / / 82,500 employees / / 1,800 business units / / 56 countrieswww.vinci-energies.com

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier