Quality Assurance Test Analyst
Smals
Brussel, Belgium
3 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als specialist softwaretestmethodes- en automatisatie ben je op zoek naar een gevarieerde functie waar je je kennis voortdurend kan delen en verrijken.

Je bepaalt de te volgen methoden en normen voor de ontwikkeling van de teststrategie, de uitwerking en uitvoering van softwaretestplannen en -scenario's en de automatisering van tests en de bijhorende rapportering.

Je detecteert verbeteringsmogelijkheden in de analyse- en testprocessen en ondersteunt de implementatie ervan.

Je draagt bij tot de reviews van de analyse- en testdeliverables om ze te verbeteren.

Je adviseert de functionele analisten- en IT-ontwikkelteams en neemt deel aan de opleiding van die teams.

Je ondersteunt gebruikers van tools voor test management, test documentatie en test automation en neemt deel aan de selectie en integratie van de verschillende tools.

Profiel

Als master in de informatica beschik je over een eerste werkervaring inzake functionele analyse en het testen van informaticatoepassingen.

Je hebt een goede kennis van de volgende domeinen : testmethodologie (ISTQB en / of TMAP), tools voor test management (Testlink.

 • tools voor test automation (Selenium, Katalon....).
 • Je beschikt over uitstekende relationele vaardigheden. Je werkt graag in teamverband en houdt ervan om te coachen en overtuigen.

  Je hebt een goede kennis van het Frans.

  Aanbod

  Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier