Young Graduate Program - Store Director
Carrefour Belgique
Bruxelles, Brussels, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Carrefour Belgium Functieomschrijving : Heb je net (of bijna) je bachelor- of masterdiploma behaald? Heb je minder dan twee jaar professionele ervaring?

Ben je gepassioneerd door klantenrelaties en retail? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om in september 2019 toe te treden tot ons Young Graduate Program! Tijdens het Young Graduate Program leg je een ontdekkingstraject af door alle vakgebieden van Carrefour.

Zo word je heel snel klaargestoomd voor een sleutelfunctie binnen een winkel of op het hoofdkantoor. Als je deelneemt aan het traject 'Verkoop', kun je na 18 tot 24 maanden winkeldirecteur van Carrefour worden.

Tijdens deze opleidingsperiode word je individueel gecoacht, je krijgt inzicht in de werking van de winkels en van het hoofdkantoor en je maakt kennis met het beleid, de cultuur en de waarden van Carrefour.

Je leert de taken en verantwoordelijkheden van de medewerkers en de managers kennen, zo word je steeds bedrevener in alle aspecten van de functie van winkeldirecteur.

Je persoonlijke vaardigheden worden versterkt door je deelname aan opleidingen, seminaries en evenementen tijdens je volledige traject met de andere Young Graduates.

Wanneer je er klaar voor bent, vertrouwen we je de sleutels van een Carrefourwinkel toe en krijg je de verantwoordelijkheid voor het volledige beheer, zowel commercieel, financieel als administratief.

Je leidt je team werknemers en managers (40 tot 120 personen) met als hoofddoel dat je klanten tevreden terugkeren na een bezoek aan je winkel! Rekruteringskalender : Openstelling van de kandidaturen : 15 april 2019.

Afsluiting van de kandidaturen : 14 juni 2019. Contractvoorstel : midden juli 2019. Aanvang van het programma : september 2019.

Rekruteringsprocedure : Selectie via een telefonisch interview. Rekruteringsevenement (eind juni / begin juli). Gesprek.

Gewenste profiel : Je hebt een bachelor- of masterdiploma. Je hebt na het behalen van je diploma minder dan twee jaar ervaring opgedaan.

Voor jou komt de klant op de eerste plaats. Je kunt je vlot aanpassen, bent proactief en oplossingsgericht en kunt assertief uit de hoek komen.

Je hebt zin voor initiatief, bent ondernemend en deinst er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken. Je beheerst het Frans of het Nederlands tot in de puntjes en hebt daarnaast een goede kennis van de andere taal.

Je bent flexibel en staat open voor veranderingen en nieuwigheden. Je bent een kei in plannen en organiseren op korte en lange termijn.

Je bent ambitieus en leergierig. Je barst van de motivatie om dit experiment uit te proberen. Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur bij een van de grootste Europese distributeurs.

Een concurrerend en aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met interessante extralegale voordelen. Een carrièreboost bij Carrefour.

Een kennismaking met heel wat vakgebieden en teams binnen de onderneming. Beheers- en managementopleidingen. Een volledige opleiding gericht op het hoofdkantoor en op de winkels.

In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij Carrefour willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden -

van alle leeftijden en van allerlei achtergronden, elk met haar of zijn eigen ervaring. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten kunnen bekoren en onze resultaten en onze innovatieve kracht versterken.

We offer : Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur bij een van de grootste Europese distributeurs. Een concurrerend en aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Een carrièreboost bij Carrefour. Een kennismaking met heel wat vakgebieden en teams binnen de onderneming. Beheers- en managementopleidingen.

Een volledige opleiding gericht op het hoofdkantoor en op de winkels. In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden.

Bij Carrefour willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden - van alle leeftijden en van allerlei achtergronden, elk met haar of zijn eigen ervaring.

We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten kunnen bekoren en onze resultaten en onze innovatieve kracht versterken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier