Senior Java Software Developer
Smals
Brussel, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Senior Java Software Developer maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier is georganiseerd : beheer van een product backlog, pokerplanningsessies, dagelijkse stand-up meetings, opsplitsing van het werk in sprints van 2 tot 3 weken, retrospectives, ...

Deze manier van werken laat elk teamlid toe sterk bij het project betrokken te zijn en bij te dragen aan de richtingen die bepaald worden.

Bij Smals bouw je mee aan grote en robuuste toepassingen. Dit doe je in samenwerking met analisten en architecten die aan een project gelinkt zijn.

Tevens sta je de architect ook bij om andere ontwikkelaars te begeleiden, hen te ondersteunen en de codereviews te organiseren.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het in productie stellen van de toepassing en sta je in voor het onderhoud en de opvolging ervan.

Je behaalde een bachelor of master in de Informatica en beschikt bij voorkeur over minstens vijf jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt kennis van de volgende technologieën : Java EE, Spring, Hibernate, JSF, Javascript / Angular, Design Pattern, Web Services Soap (XML), Web Services Rest (JSON), DBMS / SQL, Test Driven Development en Agile.

Kennis van Linux en JBoss is een troef.

Je bent idealiter vertrouwd met de concepten IAAS en PAAS.

Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin.

Je kan initiatief nemen om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.

Tot slot heb je een passieve kennis van de tweede landstaal. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier