Sales Engineer Vlaanderen - Beton
Michael Page
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bullet points Kom jij het best tot je recht in een ondernemend familiebedrijf? Ben je commercieel aangelegd en heb je technische bouw affiniteit?

Over onze klant Sales Engineer Vlaanderen - Beton AKA Account Manager, Technisch-Commercieel Adviseur, Key Account Manager, Sales Vertegenwoordiger, Building and Construction Onze opdrachtgever, gevestigd in Antwerpen, is een Belgisch familiebedrijf actief in Europa, met eigen productie.

Het bedrijf is gespecialiseerd in kwalitatieve betonproducten. Werknemers werken er graag omwille van de open sfeer, de gefundeerde visie en historiek, de autonomie die je krijgt en de ondernemersmentaliteit.

Omwille van groei is het bedrijf op zoek naar een Sales Engineer Vlaanderen - Beton. Taken en verantwoordelijkheden In de rol van Sales Engineer Vlaanderen - Beton heb je volgende verantwoordelijkheden : Je zal zowel de bestaande klantenportefeuille beheren als nieuwe klanten overtuigen van je meerwaarde.

Je staat in voor solution-selling van de prefab betonproducten en brengt het verhaal van nieuwe producten naar buiten. Je trekt verkoopdossiers naar je toe en blijft het gezicht en gesprekspartner naar de klanten toe.

Je zal nauw samenwerken met de interne departementen (binnendienst, afdeling design, management). Je waakt over de tevredenheid van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.

Je rapporteert aan de Sales Director. Profiel Je behaalde een Bachelor bouwkunde / Ingenieursdiploma of hebt relevante ervaring in bv bekistingen / ijzervlechten / beton.

Je hebt minstens 3 à 5 jaar relevante ervaring. Commerciële skills zitten je in de genen en je hebt Hunter capaciteiten.

Qua persoonlijkheid ben je credibel, dynamisch en autonoom. Aanbod Een vast contract met onbepaalde duur. Marktconform salaris met extralegale voorwaarden.

Ruimte voor ondernemerschap binnen een professionele organisatie met een informele werksfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier