Equipment engineer
ON Semiconductor
Oudenaarde, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Functieomschrijving - Equipment engineer (2000551)Functieomschrijving Equipment engineer - (2000551)Omschrijving ON Semiconductor (Nasdaq : ON) is een toonaangevende leverancier vanhoogwaardige silicium oplossingen voor energie-efficiënte electronica.

Hetbedrijf heeft een breed portfolio van vermogen- en signaalbeheer, logics endiscretes, en chips op maat van de klant zodat de klant op een efficiëntemanier zijn ontwerpen kan bekomen binnen verschillende sectoren (auto,communicatie, computer, consument, industrieel, LED verlichting, medisch,militair / ruimtevaart en vermogentoepassingen).

ON Semiconductor beschikt overeen enorme toeleveringsketen, met een netwerk van productiefaciliteiten,verkoopskantoren en design centers in belangrijke markten over Noord-Amerika,Europa en Azië.

Wereldwijd werken er ongeveer 36,000 werknemers bij ONSemiconductor. Het hoofdkwartier ligt in Phoenix, Arizona en daarnaast zijn ervele productiefaciliteiten, R&D centers en verkoopskantoren verspreid overde hele wereld.

ON Semiconductor voert een GelijkeKansen Beleid. Bij het evalueren van kandidaten maken we geen onderscheid opbasis van geslacht, ras, etniciteit, religie, leeftijd, burgerlijke staat,nationale origine, politieke voorkeur, seksuele geaardheid, gender identiteit,lidmaatschap van verenigingen, handicap of lidmaatschap van eenmaatschappelijke minderheid.

Bezoek FunctieomschrijvingIn de cleanroomvan onze Test Development Line inOudenaarde ontwikkelen we semiconductor testoplossingen voor de chips vanmorgen.

Als equipmentengineer ben je verantwoordelijk voor het selecteren, ontwikkelen en kwalificerenvan nieuwe test technologieën en toestellen.

Een equipment ingenieur is steeds op zoek naar stateof the art methodes en hardware om het testen van onzechips efficiënter en kosteneffectiever te maken.

Je traint en begeleidt detechnicians in de Test Development Line, en je werkt elke dag samen met de Testingenieurs en met onze ingenieurs in de productie sites in Azië.

De EquipmentEngineer rapporteert aan de Test Development Line Manager in de AutomotiveBusiness unit van ASG. Deze afdeling ondersteunt ook projecten in de Medical,Industrial en Telecom wereld.

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren : - Het selecteren, kwalificeren en bestellen van demeest optimale test technologie tijdens de ontwikkeling van onze nieuweproducten.

 • Aanspreekpunt voor technische vragen over hardwareen toestellen waarvoor je verantwoordelijk bent.- De installatie van nieuwe toestellen in onzecleanroom en het implementeren en documenteren van gebruiks- enonderhoudsprocedures.
 • Begeleiden en trainen van de technicians ivm gebruiken onderhoud van nieuwe test hardware en machines- Uitvoeren van uitdagende correctieveonderhoudsacties Kwalificaties Functie vereistenMaster diploma in Industriële Wetenschappen elektromechanica of elektronica.
 • Techniek is een passie en je hebt een brede technische kennis van elektronica, mechanica, pneumatica, microcontrollers, .

 • Ervaring met data analyse software (JMP, Python, Matbal) en CAD -software (2D en 3D)Hands-on mentaliteit en een sterk probleemoplossend vermogenBeslissingen kunnen nemen op basis van dataverzameling en data analyseResultaatgericht, communcatief, stressbestrendig en flexibel ingesteldEen goede kennis van het Nederlands en het Engels.
 • Ervaring met werken in een hoogtechnologische omgeving, zoals in de halfgeleiderindustrie, is een voordeel Primaire locatie : BE-BE-OudenaardeFunctie : EngineeringVacature : 17 sep 2020, 07 : 56 : 08

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier