Austin Bright - .NET / DevOps Ontwikkelaar
Austin Bright
Bekkevoort, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

Stapte je in de IT-wereld omdat naast programmeren je ook een sterke interesse hebt in security en dataverwerking? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Men tracht hier een innoverend product aan hun klanten te bieden waardoor de software regelt wie en hoeveel toegang een bepaalde persoon heeft tot de data of locatie.

Ben je iemand die graag out of the box denkt en een carrière wil maken binnen de IT-sector? Aarzel dan zeker niet om te reageren op deze vacature en wij vertellen je hier meer over.

Jouw verantwoordelijkheden Men is hier onderverdeeld in verschillende groepen met elk hun specifieke verantwoordelijkheden.

Binnen het ontwikkelingsteam zal je het product eerst leren kennen aan de frontend kant en zo verder evolueren als fullstack.

Projecten werken jullie volledig van A tot Z zelfstandig af en ondersteuning of contact met de klanten worden door andere teams opgenomen.

Je bent als het ware een pure ontwikkelaar! Jouw profielJe toont steeds gezonde ambitie. Jouw nieuwsgierigheid en dynamiek zorgen ervoor dat je steeds tot een oplossing wil komen voor een probleem.

Werken in een internationale omgeving is iets waar je specifiek naar op zoek bent. De manier van werken spreekt je net iets meer aan dan binnen een KMO.

Als persoon ben je flexibel op verschillende vlakken. Je kan met allerhande technologieën (frontend, backend, cloud & databases) aan de slag en op meerdere projecten tegelijk werken is geen probleem.

Je beschikt over een master in Computerwetenschappen of Informatica. Die je dan koppelt aan een minimum van twee jaar professionele ervaring.

Ons aanbodEen bedrijf waar men alles in spel zet om jouw je carrièredoelstellingen te laten halen. Je geniet hier van de nodige "push" en ondersteuning!Een competitief brutoloon dat verder aangevuld wordt met een tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheque, GSM-abonnement.

Werken in een internationale omgeving waar je heel flexibele werkuren hebt. Deze wordt in groep beslist en aangepast aan ieders situatie.

Thuiswerk is hier zeker een mogelijkheid.Een sector waar je met de beste technologieën die bij de software passen zal werken.

Men doet hier steeds onderzoek naar welke insteken de software kunnen verbeteren. Heb je interesse in deze vacature ? Aarzel dan zeker niet om ons van Austin Bright samen met je CV te contacteren via onderstaande knop.

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier