technisch medewerker hoboken
Randstad
Hoboken, Antwerpen
7 dagen geleden

job description

Jouw takenpakket bestaat uit : Het opstarten van de productie-service werkplaats met ondersteuning van ervaren specialisten.

Je zorgt voor het voorbereidende werk en de productie van diverse types vlakke dichtingen in kleine en middelgrote volumes.

Je kan werken met CNC gestuurde machines. Je beheert in de eerste fase het proces van A tot Z gaande van beheer materialen tot het afgewerkt product, kwaliteitscontrole, verpakking en soms transport naar de klanten.

Heb jij ervaring in deze sector of wil je er heel graag alles over leren en de kans krijgen om mee een Belgische productie uit de grond stampen?

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn die de uitdaging wil aangaan om dit bedrijf in België mee op de kaart te zetten?

Aarzel niet en contacteer ons op 03 / 820.12.50 of kontich tempo-team.be met jouw recent CV en een hoge dosis motivatie!

qualification

Je beschikt over minimum een A2 diploma in technische (mechanische) richting.Je bent bekend met AUTOCADErvaring in afdichtingstechniek is een groot pluspunt, maar geen must.

Je bent leergierig, polyvalent en kan zeer zelfstandig werken.Je beheerst goed Nederlands en minstens goed Engels daar de basis voertaal van het bedrijf Engels is.

Je voelt een sterke betrokkenheid bij je job, bent hierdoor heel klantgericht en flexibel. Een gedegen opleiding bij de Europese hoofdzetel in Engeland.

Alles hiervoor wordt voor jou geregeld (opleiding, vervoer, verblijf,...)Voldoende vrijheid in uitvoering met inspraak in het opzetten van de werkplaats.

Een mooi salarispakket met extra legale voordelen.Een uitdagende kans om mee een productie op poten te zetten, waardoor je takenpakket en verantwoordelijkheid veel breder / groter zijn dan bij een doorgaanse job als technisch medewerker.

 • Je komt terecht in een klein maar ervaren Belgisch team, binnen een dynamisch internationaal bedrijf.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier